Rechercheur píše:Ten cca týden do předání ale bude stejně nejdelší
Prečo tak dlho?
Moje auto zložili o 13:00 h. z kamióna, umytie, demontáž plechových,montáž alu diskov a o 16:00 h. som už odchádzal domov.
Rechercheur píše:Ten cca týden do předání ale bude stejně nejdelší
Rechercheur píše:Tak čekání na nového ceeda se pomalu chýlí ke konci. Objednán byl 13. 3. a od včerejška už je u prodejce. Ten cca týden do předání ale bude stejně nejdelší
birkoff82 píše:Tak uz je od patku na prodejne. Byl sem se na nej podivat a zkontrolovat. Tenhle tyden budou pridelavat plyn, tak snad bude v patek nebo az v pondeli. Nastesti mam hodne prace, to cekani nebude tak vadit. Veskere kvaltovani pro *** dobre jest. Nechal si nekdo montovat plyn? Kam ste si nechali dat ovladac? Nebyl s tím problém? Me ho chteli dat k radicce, ale poprosil sme jestli by sel dat vlevo k vydechu klimatizace. Tak snad to tam pujde.U jednoho cee´da jsem to takhle videl namontovane. viz foto.
birkoff82 píše:Dnes jsem jim dal radeji fotku, ze to jde. Jinak kam si nechas dat plneni? Do narazniku nebo do nadrze? Do nadrze me to moc nedoporucuji kvuli moznosti vylomeni a i malemu mistu kolem vicka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé