Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Fotoreportáž - den druhý, část první. (Nejsme opilí, ale smíme vložit jen 10 fotek a vkládá to odzadu ). Výlet se vydařil, počasí vydrželo. Zatímco hoši popíjeli Budvar na náměstí, já jsem navštívil výstavu fotografií Jana Saudka.
Vidět, že prohlídka se vydařila a v praxi byly i ukázky odpovědí...., horší, že se nejak sype počasí, situaci na Strážném, mohu komentovat, slovy Kemra z chaloupky u lesa....chčije a chčije
Přátelé s politováním vám musím oznámit,že mi můj zaměstnavatel zkazil celý víkend a tím i setkání se skvělou partou. Už teď jsem naštvaný když jsem viděl obrázky přípravného výboru.Budu se těšit na červen kdy si klidně vezmu indispoziční volno
Takže přátelé i mně je to hrozně líto, ale z vážných rodinných důvodů nemůžeme přijet na toto dlouhoočekávané setkání. Doufám, že při hlavním srazu to bude snad lepší...
Chlapci mají tabletový koutek, asi se umoudřilo i počasí, momentálně bez deště, snad se to ještě vylepší....
Offtopic :
jinak před chvilkou mi volal servis, můj Pro_cee´d je již bojeschopen, snímač otáček, tak si jej vyzvednu v pondělí trénuji s benzínem , není to to pravé ořechové
Naposledy upravil Stefi dne 03.05.2013 12:13, celkově upraveno 1
Stefi, právě jsme si na schůzi tabletového výboru odhlasovali, že nás zítra vezeš do Budvaru. Kdyby se našel jiný střízlivý zájemce, budeme o jeho nabídce vážně uvažovat. Právě jsme se rozloučili s dnešní dopolední první lahví Metaxy a pokračujeme... Pokud je to možné, už žádné špatné zprávy a přijeďte.
Moc pěkný fotky tam na jihu děláte Já jsem právě ve Španělském městě Sevilla,kde jsem pracovně.Letenku jsem měl na dnešní večer,ale Španělské odbory vyhlásily stávku tak se budu vracet až během víkendu,doufám Dejte si jeden Budvárek i za mě
Zitra prijedeme na otočku chceme vyrážet kolem 8h z Kladna - plánovaný příjezd do Č.B. je cca v 10.00 - 10.30. Chceme se účastnit prohlídky Budvaru a prohlídky města nejpozději kolem 16h bychom se rádi rozloučili a vyrazili zpět bohužel se na víc jak pár hodin tento víkend neurveme. Máme naplánovány oslavy.
Když už jste v Budějovicích, a pokud se nebojíte nápojových experimentů, ochutnejte "Pardálovo bezové" osvěžující nápoj na bázi piva, pouze 2% alkoholu. Měl jsem možnost odegustovat a řekl bych, že se povedlo Ale jenom JEDNO , na chuť, ať vám není špatně
Do posledni chvile jsem doufal, ze se jiste zivotni situace zmeni a ja budu moct priject ale bohuzel se tak nestalo Preji vsem ucastnikum perfektni pocasi, bezvadny program a Petrovi at mu vyjde vse co pro vas naplanoval. Verim, ze jizni cechy si zaslouzi daleko vetsi ucast nez takova jaka tentokrat vysla. Bohuzel se mi potvrzuje ze rok 2013 je asi zatim ten nejhorsi v mem zivote