Mne to spárovanie dajako nefunguje. Mám Samsung Galaxy Ace (S5830), bluetooth mám zapnutý, dám vyhľadať a nič. Asi tento typ telefónu nepodporuje telefonovanie cez radio.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
pořádně si nastuduj jak se páruje mobil! dělá se to hlasem dáš hledat podle názvu tvého zařízení který jsi pojmenoval. tady to nefunguje jako třeba parot musíš hlasem přes radio. myslím že v návodu to je popsané.
naladíš na radiu párování potom řekneš třeba umne to je" majkl" rádio řekne majkl, já řeknu yes a pak je to hotové
Vďaka za radu. Týmto postupom už mi to ide. Mám ale problém s vložením čísiel a mien do radia. V návode som čítal že sa to robí vyslovovaním anglických príkazov, alebo v tom jazyku ktorý je zvolený. Neni som až tak zdatný vo výslovnosti. Škoda že to nejde ručne bez hlasových príkazov.
No tak na tom hlasovém vytáčení jsem taky ztroskotal. Moje anglická ne-výslovnost to potvrdila. Myslel jsem že mě zachrání polština, kterou hovořím celkem plynule, ale . Snad to nějak rozhýbu, jinak je to BT HF dobré jen na přímání hovorů. Podělte se o zkušenosti, možná dělám něco špatně
Já na ceedu také jenom přijímám. Původně mi technici tvrdili, že to je chyba, nakonec po konzultaci zjistili, že se dá volat pouze z volantu symbolem !příjem hovoru" poslední volané číslo. Oje.ávám to tak, že na telefonu vytočím číslo, hned vytáčení ukončím a potom zmáčknu na volantu příjem hovoru. HF vytočí poslední číslo z telefonu. Jinak se volat ven nedá.
Tak v novém ceedu je to naštěstí o dost lepší. Nastartuju a už se mi stahuje telefonní seznam a seznam posledních hovorů do autorádia. Zmáčknu na volantu zelené sluchátko a vidím seznam posledních hovorů. Když chci někoho volat ze seznamu tak řeknu Call a jméno, nebo jen Call a zobrazí se mi seznam jmén a ručně vyberu. Poslední možnost je vytočit číslo na telefonu a automaticky to jde ihned do rádia.
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012) ; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)