Tak sraz na Rohlence pro ty co jedou z Východu a severu (Zlín a směr Vyškov , případně brňáci co se chtějí dříve připojit) je v 11:00 hodin (parkoviště na sjezdu od Vyškova, naproti přes dálnici je Mc Donald. Čeká se cca 15 minut). Parkoviště 2 nadzemní podlaží u Tesca na Vídeňské směr Vídeň v 11:30 kde si můžeme dát kávu a počkat na zbytek lidiček. 12:00 odjezd na letiště.
PS: Připomínky do středy a ti co chtějí klub kartu tak do úterý ať mi pošlou SZ do 12:00 dle času old.kia-club.org .
Díky a těším se, snad mně bacil do té doby opustí.
od 20.8.2018 Kia Ceed JD 2018 1,6 Gdi Fresh od19.10.2007KiaCeedSW1,6CrdiEX-prodáno
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ty bláho, když vidím tu předpověď, tak se mi kvůli tomu počasí moc nechce. No ale uvidim ráno jak to bude vypadat a podle toho se rozhodnu. K Brnu se moc nedostanu, takže bych to rád využil a někde zapařil až do neděle, přidá se někdo? Bylo by to další lákadlo...
a i kdyby počásko nevyšlo mám náhradní plán a to zůstat v postýlce a to s hrubou z koc z Brna,takže pánové co je lepší ??? :-) Kdyby se to nekonalo dejte mě vědět sejdeme se tady čusííííík. :-)
Takže ( zleva doprava) : Skaličan, Bydlo, Kužel, Pepestyle + Lukáš, Bans alias All in One + ? , S.Javoříková a Michal.
Vozy: 1 x RIO- Sporty, 3x Cee´d SW, 1x Pro Cee´d, 1 x Carnival, 1 x Cee´d.
Zvláštní dík Bydlovi za občerstvení , jinak deštivé počasí nás neodradilo, na pořadu byly sprinty, oběd, slalom s efektníma otočkama a slalom pozpátku. Konverzace u kávy, prostě volná zábava.
od 20.8.2018 Kia Ceed JD 2018 1,6 Gdi Fresh od19.10.2007KiaCeedSW1,6CrdiEX-prodáno
Prostě skvělý pohodový odpoledne. Sešly se samý super lidi takže o srandu nouze nebyla. Velká pochvala patří Kuželovi, že všecno spískal a hlavně se mu podařilo najít pěknou plochu na naše blbnutí.