pacesol: Hele promiň, asi to vyznělo blbě, fakt jsem to nemyslel nijak zle a taky připíjím
Fórum je tady od toho aby se diskutovalo, lidi se ptali a jiní se zase podělili s vlastními zkušenostmi.
Návod prostě někdy nestačí a chce si to osahat v praxi.
Nicméně máme tedy asi podobné, ne-li stejné, návody. Někdy je to tam popsaný tak, že to člověk musí přelouskat doslova a třeba 2x.
Jak by řekl Hujer, i já jsem s tím měl problémy
Chová se to u tebe určitě korektně, přesně podle návodu a tím nastavením, jak jsem popisoval, to chování změníš.
Na straně 53,
to je to o čem jsi psal Ty, se u popisu funkce "průměrné spotřeby paliva" (AVG Fuel Ec.) píše, že pokud je to nastaveno (v User Settings) na Auto Reset tak se při doplnění alespoň 6 litrů paliva počítadlo vymaže (---). Ale pozor, právě ještě v předchozím odstavci se píše, že další výsledek měření se zobrazí po ujetí 50m, což je rozjezd auta, takže ta spotřeba 15,6l není úplně nesmysl, ale určitě to je trošku věštění z křištálové koule. Plus mínus autobus.
A dále ... přesně v tomto odstavci se na konci
doslova píše "Pro vynulování (--.-) údaje o průměrné
spotřebě postupujte následovně:" a tam už se právě píše co už jsem psal v předchozí větě ... po natankování alespoň 6l paliva, pokud je U.S. nastaveno na Auto reset ... dojde k vynulování ... pak se rozjedeš ... a tak pořád do kola.
Takže to je v návodu skutečně popsané správně, i když to tak třeba na první pohled nevypadá.
Zdravím všechny

ře