Tak dnes v Dolnis Mukařov jsem objednal i já: Kia Cee'd SW 1.6 GDI DCT (automat) Exclusive + Ultra 1, metalíza šedá Gun, Color A. Stál jsem před stejným rozhodnutím jako ZeroFusion, také jsem před levnějším referenčním vozem upřednostnil servis v Mukařově s dobrými referencemi. Objednávky do výroby odchází koncem tohoto týdne, další prý za měsíc. Dodání prý možná už za měsíc, nebo za dva, nejpozději do konce června - aby se stihl Program 777.
Při podpisu smlouvy mne překvapilo, že mi předložili smluvní podmínky podle Obchodního zákoníku. Preferoval bych samozřejmě občanský, ale prý takto to má nastaveno

Sice se podle podmínek zavazují dodat auto do data uvedeného na smlouvě, ale do smlouvy datum nedají, že jim to

nepovoluje, že prý termín nelze zaručit. No ale snad bude vše bez problémů, přístup lidí v Dolnis Mukařov je samozřejmě výborný, předpokládám, že takto mají podmínky nastavené shora a nemohou za to...
Netušíte někdo, když přezuji z letních pneu s měřením tlaku TPMS na zimní pneu bez měřiče, jde signalizace podhuštění v autě vypnout? Náhradní měřáky stojí 10 000 Kč a jdou dát jen do ALU