Ahojte,
vazne uvazujem o kupe vozidla KIA Sportage 2.0 benzin. Mam vyhliadnute auto r.v. 6/2005, servisovane najazdenych 138tis.km. chcel by som sa spytat na rady na co si mam davat pozor pri kupe a ci je to rozumna volba. To ze spotreba je urcite vyssia s tym pocitam. Najazdim rocne cca 5000km nakolko mam este sluzobne auto ale kedze byvam na kysuciach kde ked pride zima a zaskoci cestarov mam problemy sa dostat z garaze na cestu a celkovo tu trva zima dlho. Jazdim aj na chatu kde by bolo pre mna vyhodnejsie mat 4x4 nakolko je tam mierny teren a nebavi ma na momentalne opel vectra kazdy druhy rok repasovat podvozok. Mohli by ste mi poskytnut neake info ohladom tohto auta a typu motora, pretoze recenzie ktore su na nete su vzdy pozitivne ale najlepsie skusenosti maju vzdy uzivatelia tychto aut. Hlavne mi ide o poruchovost a co pozriet pri kupe a na co si davat pozor pretoze nemusim natrafit na poctiveho predajcu a rad by som sa vyhol velkym investiciam po kupe ak je mozne poruchu odhalit napr. pri skusobnej jazde a pohladom.
Ďakujem vsetkym za akukolvek radu
Rado