remy10 píše:ahoj, zdravim vsechny majitele![]()
![]()
na toto forum jsme narazil nedavno, jinak bych se sem pridal uz drive. Uz od rijna jezdime s novym mazlikem. Je to moje prvni auto teto znacky a musim vyjadrit moji naprostou spokojenost. Mam najeto cca 4000km po meste a sem tam nejaka ta okreska..spotreba se pohybuje okolo 7-8 litru, nic jinyho jsem ani necekal, protoze mesto je mesto. Na Ceeda jsem presedlal z auta Renault Scenic 1.9 DCI...takze to pro me byl docela sok, kdyz jsem sedl do benzinu a jeste s nizsim obsahem. ale rychle jsem si zvykl a nedostatek vykonu mi vynahrazuje svym komfortem a tim jak vypada (v Brne jich uz par jezdi, ale stale se za nim lidi otaci). Mame to primarne jako rodinne auto, takze zadne zavody s nim nedelame
![]()
Mel bych dotaz ohledne litych kol. Mam na aute klasicke plechace z vyroby a premyslim o koupi litych disku...mate nekdo zkusenosti s neorigo diskama? nebo je lepci si priplatit a dokoupit tam od prodejde origo? v technicaku mam jenom jeden rozmer pneu. v katalogu jsem nasel, ze se lite disky daji prikoupit ale 15ti palcovy maji v nabidce jenom pro kratkou verzi a ne pro SW - tzn ze bych musel koupit min 16ti palcovy a tim padem nove pneu, nemluve o tom, ze ten rozmer pneu nemam v technicaku. Takze jsem se chtel zeptat jestil uz to nekdo nekdy resil![]()
![]()
mejte se hezky
Aho, řešil jsem to také. Ve VTP mám na SW psány pouze 15" disky. Když jsem se zeptal proč, když běžně se dají nahradit i nich zakoupenými 16", bylo mi řečeno, že ano. Když si je koupím "pouze" u nich, tak mi dají potvrzení a s tím si dojde člověk na dopravku a oni do VTP dopíší. Jelikož mám k autu ale nové letní 15" budu to řešit koupí neorigo Alu v rozměru dle VTP. Těch je v nabídce dost v cenách již od 1600,- Kč.