ahoj při spárování s telefonem nokia nenačte jména kontaktů,když mi někdo volá je vidět jen číslo,když chci volat nejde vytáčení dle jména.Díky za rady
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
neviem, co mas za auto, ale mne to ceed napr ani nepodporuje...teda aspon si myslim vzdy mi zobrazi len cislo....
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
Vyzkoušej spárovat jiný novější mobil, jestli se z něj kontakty stáhnou. V příručce také píšou, že některé mobily stahování kontaktů do rádia neumožňují, třeba je to právě tvůj případ. U půjčeného nového Ceeda s rádiem se mi kontakty z mého HTC Desire S stáhly a stejně jsem na tom i ve svém SW s navigací.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Taky mám MY 2012 bez NAVI, te. Nokia N8, a kontakty v poho. Jednou za čas si všimnu že na displeji radia to při autom. spárování píše tuším - transfering complete, což patří snad přenosu kontaktů a vždy Ok
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
ako je na tom FL ceed? stahuje niekomu kontakty? mne teda vzdy vypise len cislo. Bolo to tak s SE k810, nokia e52 a aj htc wildfire s... Ma niekto inu skusenost? Dik.
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
tak všem díky,už se mi to konečně povedlo ,šlo o telefon ,měl jsem některé kontakty uloženy pod telefonem a ne mobilem co jsou jako telefon se nestáhly jen číslo,co pod mobilem ukazují jméno volajícího Díky všem
Ahojte, no moj otec ma nieco podobne za problem. On vsak ma mobil sparovany ked mu volaju ukazuje mu meno avsak nevie ako nakopirovat telefonny zoznam do radia nakolko on nema GPS. Je to vobec mozne. Ked som daval synchronizaciu tak bez uspechu. Zariadenie ako take funguje dobre len toto je problem. Hlasove nacitanie tel. zozonamu nechce to nehovorim o tom ze je to v anglictine. Mozete mi pozadit. Dakujem
Zdravim, mne niektore kontakty nacita a niektore nie...? Taktiez ked mi niekto vola, tak niekedy ukaze aj meno a niekedy len cislo...? No a pri volani mne vyzvana melodia navigacie a nie vyzvanaci ton telefonu! Viete niekto poradit? Dik!