Rád bych nějaká ty foto ve full, je to možné?
vlafi píše:já nejsem proti..ale musí se toho někdo ujmout..
mbiron píše:No nadherne fotky,jen mam jeden maly navrh,rada z vas se urcite uz zna,co udelat takovy medailonek lidi tady na netu, predstavoval bych si to fotku majitele + auta a misto odkud pochazi,co vy na to?
mbiron píše:No nadherne fotky,jen mam jeden maly navrh,rada z vas se urcite uz zna,co udelat takovy medailonek lidi tady na netu, predstavoval bych si to fotku majitele + auta a misto odkud pochazi,co vy na to?
mbiron píše:No nejlepe by bylo kdyby to delal nejaky moderator,jen musime domluvit nejak formu jak by to melo vypadat aby to bylo prehledne a asi ne kazdy se rad nechava fotit ale na druhou stranu by to mohlo pomoci popripade ne zrovna v situaci kterou nekdo vyhledava jako napriklad pri kradezi auta.Urcite ma kazdy nejake upravy ci nechtena znaceni,oderene dvere a podobne.
grafix píše:Konecne jsem se dostal k pocitaci... Fotky si muzete prohlednout jako tradicne v mem podpisu u komentaru a nebo zde ............PS: Cesta domu si vyzadala mensi incident, dopadl jsem takto, nastesti uz je to v poradku...
![]()
snike píše:grafix píše:Konecne jsem se dostal k pocitaci... Fotky si muzete prohlednout jako tradicne v mem podpisu u komentaru a nebo zde ............PS: Cesta domu si vyzadala mensi incident, dopadl jsem takto, nastesti uz je to v poradku...
![]()
Díky za fotky, je vidět ..... kdo umí, ten umí![]()
![]()
Gratuluji k prvnímu defektu a přeji ať je na dlouhou dobu poslední ;-) Kde se ti to stalo
:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé