Vzpěry pátých dveří u SW

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Vzpěry pátých dveří u SW

Příspěvekod vladislav » 23.01.2011 15:51

2/3 zdvihu to máš ještě dobrý..Já to tuhle jak byl velký mráz musel rvát nahoru pomalu násilím.. :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Korejcobijec » 23.01.2011 16:11

;) Jenže 2/3 znamená mordu do palice. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 23.01.2011 16:12

Offtopic :
No vidíš na co všechno Kia nemyslí.. :thu: Aspoň se člověk hned probere.. :yes:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 23.01.2011 16:23

:kia: Na to ,že ty vzpěry jsou dvě je to bída.Byly auta ,kde byla jedna a stačila. :yes: Ovšem úsměvné je tá pasáž o laku. A to jsem někde čet ,že než to vyjede z lakovací linky ,tak ujede 7km- :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod mbiron » 23.01.2011 16:27

Naprosto souhlasim s Olinem, seridit ty vzpery tak by to chodilo jak ma je umeni. Pokud si to nekdo vyzkousel tak doporucuju vzpery sundat at vidite jak ty dvere jsou tezke, docela velke prekvapeni. Tento problem je pomalu u kazdeho kombiku. Urcte se da najit reseni v silnejsich vzperach, nicmene jsou v dobe tepla na vymenu protoze budou zase s tema dverma hezky mavat.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod vladislav » 23.01.2011 16:38

Já mám krátkého takže tam ty dveře jsou lehčí..Budu se asi opakovat ,ale u předchozích aut mi tohle nikdy nedělalo..A také byl v zimě mráz...Zdá se mi,že se to zhoršuje zimu od zimy,ale už to neřeším..Reklamovat to nebudu..Ta kvalita u všech aut jde hodně dolů...A jestli to bude dělat u nového auta...Tak můžu být jen rád,že jsem si už na to zvyknul v zimě dveřím pomáhat.. :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Korejcobijec » 23.01.2011 16:44

:lol: Taky šla cena dolů a s tím asi i tá kvalita -bohužel, :kia: Já měl Fiata Ritmo a tam byla jen jedna ,ale byla hrubší a jináč uchycená . Zřejmě jináč páka vůči dveřím . Po celou dobu co jsem ho měl ,tak otevíraly za každého počasí i teplot. :thu: Pikáč taky neměl problém.
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Mirďa » 12.02.2011 23:51

Zdravím, na mém Ceedovi se 5-té dveře taky v mrazech špatně otvírají. V Autobondu jsem to jen zatím konzultoval a bylo mi řečeno, že je to normální jev. Je tu někdo, komu reklamaci tlumičů 5-tých dveří uznali a dali to dohromady?
Měl jsem v minulosti Š-Felicii - za všech teplot se 5-té dveře otvíraly docely v pohodě. Otec má Š-Octavii I, nemá žádný problém. V práci jezdím se Š-Octavia combi II, 5-té dveře oproti Ceedovi O.K. Tak nevím, co si mám myslet.
Mirďa Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Mikalo » 13.02.2011 12:24

Já mám krátkého ceeda a páté dveře se v tomto období taky pomalu otevírají. Tatík má toho samého a dveře mu jdou ohodně lépe. Tento měsíc jedu na garančku, tak se na to zeptám. U jiných starších vozů byla vzpěra jedna a vpoho stíhala. Jinak to neberu jako nějaký velký problém, jsou o hodně horší závady které nejdou nebo se někomu nechce je řešit. :sleep:
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Rouchi » 25.02.2011 09:39

Ahoj nedávno jsem byl na garančce a ztěžoval si, že ty páté dvěře špatný, technik na to koukl a řekl ok obědnáme nový ž příjdou zavolam, přijedete a za chvilku tam budete mít nový, zavolal přijel jsem tam vyměnil a mam tam nový, ale popravdě zvedá to v těhlech kosách skoro stejně slabě jako předtim.... jenom to možná stabilnějc drží... jinak servis Autotech Hradec Králové.... 8-)
Kia CEED SW 2010 1,4CVVT (66kW) Active s klimou a dálkovým
Rouchi Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
700 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 25.02.2011 11:02

Na rovinu mě bylo řečeno ,že je to jedna z nepovedených věcí na tomto autě.U mě už jedna byla měněná a to už neudrželo dvéře vůbec.Jako by se to fakt zvedlo na2/3 a zbytek je třeba dotlačit.
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod jezisek » 16.12.2012 18:29

Rouchi píše:Ahoj nedávno jsem byl na garančce a ztěžoval si, že ty páté dvěře špatný, technik na to koukl a řekl ok obědnáme nový ž příjdou zavolam, přijedete a za chvilku tam budete mít nový, zavolal přijel jsem tam vyměnil a mam tam nový, ale popravdě zvedá to v těhlech kosách skoro stejně slabě jako předtim.... jenom to možná stabilnějc drží... jinak servis Autotech Hradec Králové.... 8-)

Mám naprosto stejný problém u 6 měsíců nového auta :-( Dvěře bez pomoci nejdou otevřít do plna ani když je venku +20°C :-( Mám Cee´d SW 2012 ještě starý model, tak už by to měli mít za ty léta vychytané! Za 2 měsíce jdu na první garančku, tak bych rád zdarma výměnu za funkční vzpěry. Jaké máte zkušenosti s reklamcí této kmponenty, vyměnili vám to zdarma a fungují po výměně jak mají i v zimě?
jezisek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2012)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod dong » 16.12.2012 18:47

Totez se mi stalo na predchozim Focusu (taky asi po 8mes.) a vymenili je bez problemu. Jen je nemeli skladem, tak sem tam musel znovu.
Pak fungovaly v pohode dalsich 5 let, az ted na konci zace zacinaly zlobit.
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod souk69 » 16.12.2012 19:27

;) Když bylo teplo, tak vzpěry zvedaly dobře, jak se ochladilo, byla to bída. Při garančce mě je zdarma vyměnili, zatím dobré. Myslím, že na takto velké a tudíž těžké dveře jsou slabé a když vlivem zimy trochu ztuhne olej ve vzpěrách je problém. :cry: Na Feldě mě i v zimě vysloveně letí dveře nahoru.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod murarikm » 16.12.2012 20:32

Mám podobnou zkušenost. Auto staré rok, v zimě chodí špatně, když je pod nulou, jinak dobré.
KIA CEED SW 1,4 SPORT, srpen 2011, tmavě modrá
murarikm Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2011)
0 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed SW