| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

...
...

milan79 píše:Tak toto sa mi este nestalo, ale ja radio vobec nevypinam. Po nastartovani vzdy zacne hrat to co hralo predtym.
 V poslednej dobe sa mi občas stáva že rádio po naštartovaní nezačne hrať na stanici na ktorej bolo pred vypnutím (vytiahnutím klúčika zo zapaľovania). Rádio začne prehľadávať pripojený USB a začne hrať pesničky z tohto USB kľúča. Občas sa na displeji objaví správa MEMORY ERROR.
 V poslednej dobe sa mi občas stáva že rádio po naštartovaní nezačne hrať na stanici na ktorej bolo pred vypnutím (vytiahnutím klúčika zo zapaľovania). Rádio začne prehľadávať pripojený USB a začne hrať pesničky z tohto USB kľúča. Občas sa na displeji objaví správa MEMORY ERROR.

Vymenil som USB kľúč a problém pretrváva.
 Vymenil som USB kľúč a problém pretrváva. 

Ďakujem za odkaz, po prečítaní skúsim spraviť opatrenia podľa tohto odkazu (naformátovať USB na FAT32) a uvidíme či to pomôže .
 Ďakujem za odkaz, po prečítaní skúsim spraviť opatrenia podľa tohto odkazu (naformátovať USB na FAT32) a uvidíme či to pomôže .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé