Takze moje zariadenie je 2 variantoch: tzv 3 v 1 alebo 2 v 1
1. Jedna sa o dorobenie signalizacie minimalnej hladiny kvapaliny v ostrekovacoch (ktore venga nema ani v najvyssej vybave)
2. Domontovanie 2 prednych parkovacich senzorov vratane napojenia na original tlacidlo, ak nemate originalne zadne senzory
3. Zapinanie Svetelnych trubic alebo led pasov v 2 zonach - 1 tlacidlom
Na vsetky 3 veci je jedna ovladacia elektronika s mikroprocesorom
Prva varianta 2v1 zahrna popisovane body 1 a 3 - mam aj nakres DPS + schemu + vyrobene plosaky viem zaujemcovi predat (spravil som si 3ks navyse)
Druha varianta 3v1 je komplet vsetko - da sa pouzit varianta 2v1 a doletovat par suciastok mimo DPS... - ovladaci procesor ostava rovnaky
Podrobnejsi popis:
1. Meranie minimalnej hladiny v ostrekovacoch pomocou plavaka. Meranie riesi procesor, ktory vyhodnocuje stav plavaka a signalizacia reaguje az ked stav kvapaliny je ustaleny a teda ledka neblika pri hupani plavaku. (ma to podrobnejsie nastavenia)
2. Umiestnenie a namontovanie parkovacich 2 senzorov Keetec do prednej casti auta vo vyske aby zachytil vyvyseny obrubnik s moznostou vypnutia cez originalne tlacidlo parkovacieho asistenta - ak nemate namontovane original zadne senzory - ak mate, treba si namontovat ine tlacidlo.
3. Zapinanie osvetlenia podlahy - 2 zonove. 1 zona je vodic a spolujazdec, 2 zona je zadne sedadlo.
Ovlada sa to jednym skrytym tlacidlom tak ze prve stlacenie rozsvieti obe zony, druhe stlacenie vypne zadnu zonu a tretie stlacenie vypne komplet a to sa moze opakovat dookola.
Variantu 2v1 mam aj na predaj hotovu vyrobenu alebo ako stavebnicu pre sikovneho elektrotechnika funkci sa daju pouzivat aj samostatne a su od seba nezavisle.
(Poznámka: zabudol som napisat ze zariadenie ma k dispozicii aj stvrtu funkciu - klasicke zapinanie a vypinanie relatka (prepinaci kontakt) 1 tlacidlom - mam to tam do rezervy nezapojene, keby som si este zmyslel nieco dorobit

Cele zariadenie je pripojene na zasuvku zapalovaca a niako inak nezasahuje do elektroniky automobilu. (len parkovaci asistent sa chystam pripojit na signal rychlosti, inak nic...)
Ak bude zaujem zverejnim schemy a postup ale neslubujem kedy nakolko v tejto dobe nestiham