| Důležité upozornění |
|---|
|
Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |

titanus píše:@PetrLa
a so statusom sponzora prenesiem prispevky ktore sa netykaju chýb ale vychytavok, zeno nevadi uz si dako zvykam ze stale ripes
Nastala chyba v garáži
Nemáte oprávnění
Pokusili jste se provést operaci 'PŘIDAT'.
Operaci nelze provést, protože oprávnění Vám přidělené Administrátorem fóra na základě Vašeho statusu či členství ve skupině toto neumožňuje.

You'll Never Walk Alone 

titanus píše:je to vsetko o poctu prispevkoch a statusoch...tu zacinas zatial od nuly kym neprebehne presun tvojich statistiky zo stareho fora...dovtedy potrebujes nazbierat prispevkya inak nic tam nie je zatial...to najdolezitejsie bude prekopcene zaciatkom septebra takze sa neboj o nic neprides..ak nieco potrebujes tak treba ist na stare forum...
You'll Never Walk Alone 

Bindick píše:Ahoj, trochu mi vadí u nového fóra stálé přihlašování. Na starém jsem se přihlásil a pak systém defacto viděl můj pc a dále jsem se nemusel při každém zapnutí pc přihlašovat. Nyní ano. Jediné co "podrží" mé heslo je spuštěný prohlížeč. V okamžiku jeho zavření se musím i znova přihlásit. Zaškrtnutí Check Buttonu u přihlášení mi tedy nefunguje. OS mám MS W.Vista, nevím zda to s tím souvisí.
Tomáš

Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé