MrsMekeen píše:Priště prosím vyberte lepší dálnici( špatně se natačelo)..
Jestli myslíš D1, tak tam je to na natáčení ideál

Bandita píše:Lepší dálnici, tak těch u nás moc neni, leda tak na Hradec, já se docela taky těšim na ty videa...
Marek_Km píše:Já se dost nasmál u slalomu. Hlavně červenému sw, kterému hořely gumy a které mezi kužely jelo tak, že u těch posledních to vypadalo, že se převrátí (myslím, že to byl greenca). No a taky u toho rožnění byla hlína. Fakt skvělý srázek. Mimochodem doufám že Vám ta flaška slivovice (kecám, byl to kalvádos) chutnala? Snad z ní nebylo nikomu špatně, pokud se teda vůbec otvírala. ;-)
greenca píše:Marek_Km píše:Já se dost nasmál u slalomu. Hlavně červenému sw, kterému hořely gumy a které mezi kužely jelo tak, že u těch posledních to vypadalo, že se převrátí (myslím, že to byl greenca). No a taky u toho rožnění byla hlína. Fakt skvělý srázek. Mimochodem doufám že Vám ta flaška slivovice (kecám, byl to kalvádos) chutnala? Snad z ní nebylo nikomu špatně, pokud se teda vůbec otvírala. ;-)
nerozmím,já jsem slalom vůbec nejel a jiný červený sw tam nebylo
greenca píše:nerozmím,já jsem slalom vůbec nejel a jiný červený sw tam nebylo
Marek_Km píše:No jo, tak jsem se díval na fotky, ale když to nebyl greenca, tak to byl thunder s krátkým? Nebo já už teda nevím...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé