Tak, a dnes som sa pozrel na olej aj chladiacu kvapalinu, vsetko v norme. Ale dnes rano ked som zastal na cerpacke a siel ynova nastartovat tak sa mi to podarilo az na treti krat . Uz som mal toho dost, zavolal som potom do KIA servisu kam chodievam hned dnes sa mi na to pozreli. Odchadza mi servo motor na nastavovanie vzduchovej klapky v sacom potreubý, mechanici mi to hned ukazali co to robi, a robi to to ze sa zasekne ked odstavim motor. Ked som stal pri mechanikovi a ten druhy mechanik odstavil motor okamzite sa zacala nastavovat klapka to je normalne ale nieje normalne aby sa zacala nastavovat hned tri krat po sebe a potom sa zasekne, nastavovanie ma prebiehat iba raz. Tak mi to skusili premazaz a rozhybat. Zatial je to trosku lepsie ako to bolo. No pýtal som sa co stoji nový servo motor tak mechanici mi to nevedeli presne povedat typovali to tak na 100 eur, ale ta mala plastova krabicka v ktorej se ten servo motor stoji 532 eur, uz som chytal dalsi infark

tie ceny su nehorazne aj ty dvaja mechanici s predajcom krutili hlavami ze to odchadza od zdraveho rozumu

mam sa zastavit potom este na druhy týzden na diagnistiku ci to vypise zase tu istu chybu, ak ano tak niet pomoci budem musiet kupiť nakolko uz nieje auto v zaruke

tak potom dam vediet ako to dopadlo