Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zajímalo by mě,kde je moje autíčko,v pátek vyrobené a hned prý jde na kamion,že se prý ani neohřeje na parkovišti tak se modlim aby dobře dojelo do bude jezdit v Roudnici 2hý swéčko,to je super
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
Jendo to ho tolik není ani u nás, a ani na hoře na Philipsreutu, před chvilkou jsem přijel z venka, nemeckej sypač solil až k nám , veselo bude ráno až to přituhne, ještě, že jedu až na sedmou starého času tak si ještě hoďku http://www.strazny.cz/index.php?option= ... Itemid=105
Teď jsem přijel z Kladna a potkal jsem i silničáře. Bohužel, naše zastaralá technika v kombinaci s vyjetýma kolejema znamená téměř neuklizenou silnici, ale snaha se cení. V noci pojedu na Kladno ještě jednou a cesta bude asi horší. Venku to právě začíná přimrzat...
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno