od Beda » 29.10.2012 11:50
Protoze se mi zacina plnit postovni schranka nedorucitelnymi emaily, hledal jsem pricinu a zjistil jsem, ze nekteri z vas pouzili pro registraci na nasem foru sluzeb docasneho emailu
Toto bohuzel nemuzu akceptovat, protoze forum automaticky zasila treba upozorneni na prichozi soukromou zpravu (pokavad si tuto funkci nevypnete) na vas email a neexistuje-li, tak se mi email vraci do me "admin" postovni schranky. Samozrejme, ze bych si to mohl odfiltrovat a nebo mavnout nad tim rukou a smazat to, ale uvest zde spravny a funkcni email ma i jine duvody. V minulosti pri prechodu fora na novou verzi byli treba vsichni pomoci emailu vyzvani na preregistraci.
Proto ti, kteri pouzili docasny email, prosim o jeho zmenu za funkcni a nebo si minimalne povipinejte funkce na zasilani oznamovacich emailu v nastaveni ODKAZ ZDE 
U clenu, kteri tak neucini a dal se mi budou vracet jejich emaily, zvazim, zda neobdrzi varovani a mozna i docasny BAN. Preci neni problem si vytvorit funkcni email, ktery nemusi navstevovat
Kia cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Kia Sorento II (2010), Kia Sorento II (2013), Kia cee'd GT II (2017), Kia Stinger (2017), Kia Sorento IV (2021)