uz dva tyzdne (najzdenych 1300km) jazdim na starych zimakoch (kleber Krisalp HP), maju este 3,5mm a tak som si povedal, ze to bude lepsie ako letne, ktore uz mali pretekarsky dezen (2mm). Takze do zaciatku kym nenapadne sneh tieto, v pivnici uz stoja Sava S3+ 185/65 R14, mam aj kupon za 260kc na vyzutie+nazutie+vyvazenie tu v Brne. Dufam, ze si tam tie stare nechaju
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak já se do toho pustím tento týden. Ke konci týdne straší, že má začít mrznout údajně i v nížinách. Koupil jsem Fuldy 195/65 R15 tak jsem zvědavý jak budou fičet.
Aj ja som na zajtra objednany v pneuservise na prezutie.
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024 Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
Objednali mě za týden, tak snad nenamrzne jak povídají Mě to vyhovuje, teď mám ještě ruku v sádře Koupila jsem Barum polaris 3 (na Matize jsem měla polaris 2 a byla jsem spokojená), zatím bez disků, na ty budu šetřit na příští rok
V rámci přezouvání jsem zjistil, že jsem vloni ukryl matky na plecháče tak dobře, že je nemůžu najít. tak otravuju s dotazem- jaké matky mám shánět- Kia cd sw 2011 a evenbt. kde?? , a vadí hodně, když tam zatím nechám ty matky z ALU disků?? Díky za radu a nesmějte se mi, předpokládám, že jakmile je koupím, tak ty ukrytý najdu- Z
Pokavad jsou matky z Alu dostatecne dlouhe, ze ti dotahnou disk spravne, tak to vubec nevadi. Vetsina z nich ma kuzelove sedlo a to sedne i do plechacu.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
dlouhý jsou asi dost, ale jsou zbytečně vysoký, takže na ně nedám poklice, a navíc jsou zbytečně hezký na těch plecháčích, takže se bojím, že bez puklic to někdo vočeše. Z
Dnes som bol prezu mojho Ceeda na nove Conti TS850 na prechacoch KFZ. Cena 15 EUR aj s kontrolou vyvyzenia a sackami na letne kolesa. Zajtra prezujem manzelkin Sportage.
vcera prezute Goodyear UltraGrip 7+, tento rok to bude ich 3-tia posledna sezona, ale musim povedat, ze som s nimi max. spokojny. Maju za sebou asi 35.000 km a dezen je stale skoro 1cm! To som na Michelinoch Alpin mohol akurat snivat .
přezuto, mimo plán jsem zabrouzdal k mému dvornímu servisu, přehozena komletní kola, zimní rovněž 17", jen 205/50-17, což průměrem až na pár mm je téměř shodné s 225/45-17 už může
Offtopic :
milan74kb- dnes jsem jen tak pro zajimavost měřil moje loňské Nexeny bylo tam cca něco k 7 mm, proto, že auto vlastně najelo jen pár km do března/marca som bol mimo provoz a vozil jsem se na vrub VZP a AOK/ a jejich výkony jsou lepší jak předešlých Continental TS 810(830)před třema rokami nebyly, nová zimní nemá víc jak kousek přes 8 mm, asi tvoje pri používaní zvětšují hloubku dezénu.... ty UG7 znám, dnes jsem bral funglovky pre mladého na Renaulta 205/65-15 a ten cm tam určitě nebyl, až budou ještě v uterý v garáži tak to změřím