Berka píše:Já mám přezuto od loňska. Marně jsem se pokoušel v létě dojezdit zimní pneu, až pomalu nastává ta letošní a já mám stále celkem hluboký vzorek (cca.4mm). Navíc oproti různým médiím kde se usilovně snaží varovat před takovým jednáním, můžu klidně prohlásit, že jízdní vlastnosti se během léta nijak, ani dramaticky nezhorší a zimní pneu bohužel vydržely celé léto, takže jsem letos ani nenasadil v loni zakoupené letní gumy. A to jsem se fakt občas snažil jim dávat zabrat a jediné co jsem po příjezdu viděl, byly víc otevřené zimní lamely ve vzorku, jinak žádná vizuální změna nenastala. Za těch necelých pět let zřejmě zimní směs gumy ztvrdla na úroveň letní směsi. Oproti novým pneu které už čekají na přezutí je to výrazný rozdíl v tvrdosti. Ty nové jsou měkké jak žvýkačka až se bojím kolik vydrží. Takže aktuální Michelin Alpin A3 nahradí Continental TS 850
Sbormistr píše:Že bych byl letos první ? Nechtěl jsem čekat až bude v servisech blázinec, tak jsem dnes přezul na zimní 17" a zase mi svítí kontrolka tlaku v pneu.
mbiron píše:Zatim vyckavam co matka priroda, prezuti je u me otazka nekolika minut.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]