Můj názor na tuto problematiku mi trochu připomíná určítá jednání, tak soudruhu a teď nám řekni jak si se o výsledky přičinil ty, ovšem je tu jedna maličkost, a to různé pracovní začlenení členů a možnosti podle regionů, já osobně jsem se akcí neúčastnil, nakolik moje pracovní smlouva byla nejdřív Pá,So a Ne, pak jsem zaměnil s kolegou Pá za Po, a byly to moc vysoké úniky, toto jsem přehodnotil po zdravotní příhodě a teď už účast v práci není na prvním ani druhém místě mojich hodnot, tak se trochu víc ukazuji na našich akcích...
měl jsem snahu rozhýbat trochu

stránku, ale účast byla vždy pod úroveň minisrazu, asi v prosinci 2008, minisraz Brno, 5 aut a pět členů, málo foto tak nám to Beda nedal do galerie

,mikro srazy v Nitre a okolí, so Skaličanom a GM....., poprve jsem byl na 6.srazu,(7. nemožný termín pro získání volna) pak 8. 10. a 11. sraz (9. jsem byl padlej, rovněž tak letní minisraz) dál to bylo s Mikulášem na Sázavě, leto na Sázavě letos,2 x Budějovice a dvakrát Jaro s

, a vlastně vloni bowling v Mostě, ReKo s Leom v BB před minisrazem a setkání u Slávka v Hodoníne a U.Hradišti jednou jsme tam byli až čtyři a i auta