Pořídil jsem si plechové disky ve velikosti 15-z netu s osobním odběrem na prodejně loni za 750,- /ks. Chtěl jsem plecháče, protože v zimě docela často jezdím v hlubším sněhu a na hory a přecijen při trefení obrubníku apod se plecháče dají jakš takš srovnat doma kladivem

případně v servise mnohem levněji než hliníkáče. Také cena je asi poloviční. Určitě se koukněte na internet-za plecháce v kia prodejně skoro 1500/ks bych nedal. 15 jsem bral z důvodu, aby bylo auto měkší při jízdě na rozbitých horských silnicích, kde jsou na cestě i kusy ledu-auto je s nimi opravdu pohodlnější a kola byla aspoň trochu uzší-lépe se v hlubokém sněhu dostanou k tvrdému pdokladu. V zatáčkách se ale pocitově o dost více naklání než s letními 16kami-někdy mi to i docela vadí.Na ledě budou logicky asi lepší 16ky, ale co mám možnost srovnání na služebních octávkách, tak často spíše záleží na dezénu a směsi pneumatiky-často i více než na šířce 195 nebo 205.Ale zase v zimě jezdím pomaleji, tak se to dá přežít.16 plecháče jsou v průměru asi o 100kč/ks dražší.