snike píše:Taky jsem nové SW v Lipsku prolezl a pořádně prohlédl ... pár fotek tady https://www.facebook.com/media/set/?set ... 480&type=3 ... už mám rozhodnuto o motorizaci i výbavě, jen ještě přemýšlím nad barvou![]()
Bude to Cee´d SW 1,6 GDI Exclusive a jediný příplatek bude Paket Ultra 1(Paket Ultra 1 - adaptivní xenonové světlomety (AFLS) s automatickým rozsvěcováním světlometů (ALC), zatmavená boční skla zadních a pátých dveří, přístrojový panel Supervision s barevným TFT displejem, bezklíčový vstup Smart Key, startovací tlačítko, LED osvětlená klika řidiče, vestavěná navigace se 7“ dotykovým displejem a komunikací v češtině, inteligentní parkovací systém (SPAS), varovný systém při opuštění jízdního pruhu (LDWS), vyhřívané přední sedačky, volant, a prostor pod stěrači, elektrická parkovací brzda, posuvná středová loketní opěrka s výdechy vzduchu, kryt držáků nápojů, elektricky ovládané sedadlo řidiče s pamětí, elektricky nastavitelná bederní opěrka pro řidiče a spolujezdce, výškově stavitelná sedačka spolujezdce, dešťový senzor, elektrochromatické zpětné zrcátko, parkovací kamera, provedení interiéru Color A – čalounění Jupiter)
EDIT snike: ... oddělil jsem to od původního tématu
Ahoj,
tak musím uznat, že ten nový Cee'd vypadá opravdu pěkně a ve verzi SW je to ještě větší pecka

Jinak ten autosalon byl povedený, viděl jsem i nějaké další fotky z Lipska, např. hostesky od Kia vozů se líbili

Co mne zaujalo, je i varianta denního svícení pro Kia Cee'd FL

A ty lyžiny u nového Cee'da 2013, stejně jako např. u Opel Astra aj., mají ty hagusy zapuštěné mírně do střechy a tudíž tam ty klasické třeba od Thule nepůjdou ani za boha

díky za ty fotky

PS: o tom nárazníku nic bližšího se asi v ČR nedozvíme, resp. nic se tady asi zatím nechystá do ND jako možnost koupi