Tak ta účast nebyla Pepo 100%, ale 102,5%, protože navíc dorazil i Luboš!!!! A potěšitelné je i to, že přijely, byť na jeden večer, Pavlína s Lenkou, a to i přesto, že Pavlína "lítala" o berličkách s nemohoucí nohou a musela kvůli tomu druhý den odjet.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
No ja doufam, ze Pavlina bude do listopadu v poradku aby mohla podporit Mostecky tym. Jinak po konzultaci s odbornikem na veci sportovni jsem se rozhdl ze necham na bowling vyrobit medaile. Protoze lonsky rocnik vyhral Jenda z Mostu tak se nemusim obavat ze by prvenstvi odjelo do ciziho regionu
No Leo video vypada dobre ,jen v ten ctvrtek jsem se tam nevidel(krome titulku) . Chapu ,ze uz k veceru te bolela ruka s te kamery. . Takze jsem se nezvyditelnil.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Díky nezměrné laskavosti Milana (Nalim2) jsem měl možnost shlédnout videa ze srazu ve Zlenicích a tak kromě poděkování mě zbývá jen chválit, chválit a chválit... Velmi líbivě udělané video, také díky grafice od mir.jar. Fakt dobrýýý.. lubos761