vlafi píše:Zřejmě se ztratil kontakt s Maximem,tak nevíme žádné info a Olaf je na to sám-pokud to nevzdal-Budu mluvit za více lidí,když vyzvu a poprosím některého člena,který to má blízko k místu konání a pomohl by Olafovi se zajištěním okolností..Děkujem
Ol@f píše:Chystam se ze do konce mesice tam zajedu ( asi az ten posledni vykend ). Pokud mate nekdo namety co byste chteli vedet posle mi SZ. Cil bude camp a hlavne nekoho kdo vi vic o letisti v Banove.
Ol@f píše:Chystam se ze do konce mesice tam zajedu ( asi az ten posledni vykend ). Pokud mate nekdo namety co byste chteli vedet posle mi SZ. Cil bude camp a hlavne nekoho kdo vi vic o letisti v Banove.
Napsal jsem ti SZ...vlafi píše:Snad ti někdo ještě pomůže..Jde hlavně o kemp,aby se nespalo v autech a kdyby klaplo to letiště,tak by to bylo super..Jinak již zminovanou okružní jízdu by mohl naplánovat někdo další z okolí,např.jezevec to má taky kousek..Taky mě napadlo,že by ta jízda vedla k blízkému prodejci,který by nás očekával a třeba pozval možné zájemce,aby se dozvěděli více a viděli různé tipy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé