Kužel píše:No já bych to pojal jako soutěž o nějakou hodnotnou cenu! A nebo zde založíme kroužekotužilců ?
vladislav píše:Kužel píše:No já bych to pojal jako soutěž o nějakou hodnotnou cenu! A nebo zde založíme kroužekotužilců ?
Se mnou hoši nepočítejte jsem už starší ročník a meju se jen na vánoce...
Kužel píše:No já bych to pojal jako soutěž o nějakou hodnotnou cenu! A nebo zde založíme kroužekotužilců ?
Kužel píše:vladislav píše:Kužel píše:No já bych to pojal jako soutěž o nějakou hodnotnou cenu! A nebo zde založíme kroužekotužilců ?
[font=Century Gothic:f27b0e594d]
Ha, Vláďa se drží přísloví:[/font]
[font=Century Gothic:f27b0e594d]Špína do půl centimetru hřeje a pak sama opadá.[/font]
,ja som urobil to iste tak je to teda ono som to pozeral aj ja..Beda píše:@thunder
tak jsem overil ty souradnice i na moji navigaci a sadej, dokonce mam na mape i tu silnici ke kempu, akorat jsem ten kemp nemel v seznamu, tak jsem si ho tam hned pridal
vladislav píše:Kužel píše:vladislav píše:Kužel píše:No já bych to pojal jako soutěž o nějakou hodnotnou cenu! A nebo zde založíme kroužekotužilců ?
[font=Century Gothic:c1284947b0]
Ha, Vláďa se drží přísloví:[/font]
[font=Century Gothic:c1284947b0]Špína do půl centimetru hřeje a pak sama opadá.[/font]
Přesně tak..jsem rád,že jsem ti udělal takovou radost a napsal si to velkými písmeny...![]()
![]()
Sám bych to nesvedl lépe....
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé