Martin píše:Tak pánové, já po dohodě se ženou jsme se rozhodli pro termín 3.-4.5. , tak věřím, že se nás sjede hodně.
Já jsem téže pro toto datum!!!
vladislav píše:Bédo chtělo by to dát nějaké hlasování s termíny...at víme aspon přibližný počet lidí....
maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
vladislav píše:maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
Bedo možná by k tomu hlasování by se mohlo přidat přibližný počet osob...aspon Maxim by to asi potřeboval...
vlafi píše:Malá připomínka..Myslím,že se nebude na mě nikdo zlobit,když napíšu,že Motorsport bude vítaným hostem..
vlafi píše:Malá připomínka..Myslím,že se nebude na mě nikdo zlobit,když napíšu,že Motorsport bude vítaným hostem..
maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
Ol@f píše:maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
Maxime jestli se nepletu mas v profilu ze jsi z Banova, tam je to letiste ne? mas nejaky kontakt?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé