Kužel píše:Uživatel Maxim by mohl kontakt dal to jsem on zkusil jsem ho kontaktovat přes icq tak uvidíme.
Ol@f píše:Kontakt shanim, nebude to legrace. Od pondeli mam volno az do 7.1. tak tam kdyztak zajedu ale snad se to podari sehnat elektronickou cestou. Slo by sem dat hlasovani o terminu ? Jak to tak sleduju tak bych to videl na terminy 19.-20.4., 26.-27.4. pripadne 3.-4.5. s moznosti ze by kazdej hlasujici zakliknuj ktery terminy se mu hodi?
maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
nocnik511 píše:maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
asi budou muset Beda :neutral: s Vlafim nadhodit ňákou závaznou prezenčku přihlašovací...jináč já se hlásímo bukaci
maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
snike píše:nocnik511 píše:maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
asi budou muset Beda :neutral: s Vlafim nadhodit ňákou závaznou prezenčku přihlašovací...jináč já se hlásímo bukaci
Závaznou to třeba u mne kvůli dětem moc nejde. Dneska jsem se o tom bavil s Vlafim a s Vladislavem, za kterým jsme se přijeli podívat, jak mu lepí folie. U mně nikdy nevím co bude za dvě hodiny natož za 4 měsíce. Já to u sebe zatím vidím tak 50:50 :-)
maxim píše:snike píše:nocnik511 píše:maxim píše:Takže vážení kiaci, mluvil jsem s tím správcem a mělo by to být v pohodě, otázka je počet lidí, termín je domluven konec dubna, nebo začátek května, to se upřesní, ale je nutné vědět počet lidí pro kolik to zabukovat
Závaznou to třeba u mne kvůli dětem moc nejde. Dneska jsem se o tom bavil s Vlafim a s Vladislavem, za kterým jsme se přijeli podívat, jak mu lepí folie. U mně nikdy nevím co bude za dvě hodiny natož za 4 měsíce. Já to u sebe zatím vidím tak 50:50 :-)
Já sem to nemyslel , že sekaždý musí prezentovat a přijet ale potřebuju vědět cca počet, jestli nás bude 20, 50 a pod. nebavím se tom, že někdo teď může a potom se něco vyskytne a nepřijede
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé