JJ, dali. Zavolej si o ni. Jen jsme řešili štítek, který dostaneš od prodejce a musí být nalepen v servisce kvůli uplatnění záruky. Někdo ho měl hned, a někdo si o něj muse říct , nebo jej dostal se zpožděním.
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Servisní knížku jsem dostal hned při prodeji + štítek, dále jsem dostal manuál, zelenou kartu a pěknou koženkovou brašničku. Po třech dnech jsem dostal velký techničák a kartu KIA Assistance.
KIA Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Stříbrná Sirius
A ako ze je mozne ze cina moze robit nejake kopie Sportage, vsak Schrayer nema nejake autorske prava k svojmu navrhnutemu modelu? Ze si to nejaky sikmookejsi cinan skopci od sikmookych?
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.