Dnes som zistil ze v mojom Ceede (vybava LX) je predpriprava na signalizaciu nizkej hladiny kvapaliny ostrekovačov stači dokupit čidlo (985201H000) zapojit konektor a signalizacia funguje nasiel som aj navod na domontovanie http://www.ceed-i30.ru/index.php?showtopic=739
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes som sa konečne dostal k montazi toho snimaca, objednal som si ho v servise Kia a stal 17€ montaz prebehla v celku bez problemov stači dat dole prave predne koleso povolit plastovy podblatnik demontovat nadrzku ostrekovacov navrtat otvor do nadzky a potom vsetko spet namontovat
Kde jsi sehnal ten návod? (předpokládám že je z něj ta fotka) Tady na fóru v sekci návody? Mám jen ruskej a je na prd. Jinak já mám kontrolku už ve výbavě a stejně dolívám až to nestříká D
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition Infra red