ani na originale z SD karty niesu vidiet lepsie. Ked auto stoji, je to dobre citatelne ,ale v pohybe sa do rozmaze.
Inak neviem ci to youtube urobi aj v tom najvyssom. Jednak mu to uz hrozne dlho trva a ja ani neviem ci este vobec nieco robi.
EDIT:
Tak, pozrel som si dalsie videa z cesty domov a musim povedat, ze od HD som cakal viac. Ak sa auto hybe tak SPZtky sa nedaju rozoznat.
A celkovo, ten obraz mi vysoke rozlisenie nepripomina. Farby sa tiez divne menia podla slnka a cele je to akesi sede.
Asi to bude lacnou optikou.
Ale aby som bol ferovi, na tu cenu je to primerane. Stabilizator sa mi zda tiez celkom v poho. Auto sa ozaj triaslo na niektorych usekoch, hlavne pri mojej robote, ale kamera akoby len plavala.
Pozrel som niekolko suborov s HD a vyzera to tak, ze bez zvuku sa na 1GB vojde 15minut. Cize 8GB karta je na 2 hodky a 32GB vie nahrat priblizne 8 hodin.
EDIT2:
mrknite cas 2:30

... presne to sa stane ak kameru pricucnete na to cierne hned za zrkadlom
https://www.youtube.com/watch?v=9mx87GhQ ... e=youtu.beYoutube neurobi 960p. Dufal som, ze to zvacsi na 1080p. ale urobilo mi to len 720p. Cize jedina moznost by bolo zvacsit rozlisenie videa v nejakom programe a potom to uploadovat.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak