| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

mir.jar píše:Na to aby ti nastavilo rychlost (SET) musis po nastartovani aspon raz stlacit brzdu.
 tempomat funguje bez problémů
  tempomat funguje bez problémů 

Re: Nová Kia Sportage SL/SLE-Zkušenosti a poznatky z provozu
 Re: Nová Kia Sportage SL/SLE-Zkušenosti a poznatky z provozu

iNG pADRe píše:Tak mám za sebou 1. garančku po 30tis. km v CYDA AUTO LEVICE a môžem iba doporučiť! Super prístup, veľká ochota a cena celkom: 189,16 euro s dph.
Podotykam, ze v cene je uz zahrnute vyuzitie kuponu na umytie auta za 2,11e a kontrola tlmicov za 2,11e + chcel som, aby mi dotiahli ručnú brzdu.
Zadara vymenili dve hrdzavé skrutky na otváraní zadných dverí a samozrejme aj kontrola karosérie.
Môžem iba doporučiť! Keď som sa informatívne pýtal v NR v MOTOR CAR na 1. garančku, tak mi bolo povedané číslo okolo 260e, takže v LV som o to viac spokojný.

To, ze je to pobocka som sa dozvedel, az ked som zhanal ramik na origo kia navigaciu a povedali mi, ze su pobocka motor car nr a mam ist radsej priamo tam to objednat... kazdopadne, mne sa v LV paci aj personal, aj praca, celkovo super servis... som rad, ze ani Teba nesklamali
  To, ze je to pobocka som sa dozvedel, az ked som zhanal ramik na origo kia navigaciu a povedali mi, ze su pobocka motor car nr a mam ist radsej priamo tam to objednat... kazdopadne, mne sa v LV paci aj personal, aj praca, celkovo super servis... som rad, ze ani Teba nesklamali 

Nahradne diely a prislusenstvo sa mi dobre nakupovalo v KIA Izsak comp. v Komarne. Nie su Motor-Car pozitivny
  Nahradne diely a prislusenstvo sa mi dobre nakupovalo v KIA Izsak comp. v Komarne. Nie su Motor-Car pozitivny  

na com jazdis teraz najviac? ked kia uz viac stoji na dvore...
 na com jazdis teraz najviac? ked kia uz viac stoji na dvore...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé