Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
vlafi píše:Jak značí titulek,tak doufám,že se pár kilometrů projedem..Musíme vybrat místo,kam zajdem na kávu..Nevím co bude otevřené.Jestli máte místo,kde se v pohodě zaparkovat a zajít na pokec,tak šup sem s ním..Mě ted napadá jedině Černý Most,ale nevím zda bude otevřený..Při nejhorším na některé benzínce jsou také kavárny
Beda píše:Tak dneska jsem nechal na shellce litrik za dalnicni znamku na 2008 :-| takze bych mohl taky prijet, jen kdybych uz na 25tyho nemel naplanovany navstevy u rodicu a babicek :-) sakra ... zrovna, kdyz jsem ho mohl prohnat po dalnici
snike píše:Tak jsem zjišťoval jestli bude mít 25.12. McDonalds na Černém mostě a bohužel bude zavřený :-( Takže budeme muset vymyslet jiné místo kde naši Vánoční jízdu zakončíme ;-) Asi by byla nejvhodnější nějaká větší pumpa s občerstvením, na parkoviště se jistě vejdeme a něco dobrého tam také určitě budou mít :-)
Kužel píše:snike píše:Tak jsem zjišťoval jestli bude mít 25.12. McDonalds na Černém mostě a bohužel bude zavřený :-( Takže budeme muset vymyslet jiné místo kde naši Vánoční jízdu zakončíme ;-) Asi by byla nejvhodnější nějaká větší pumpa s občerstvením, na parkoviště se jistě vejdeme a něco dobrého tam také určitě budou mít :-)
Krásně si to užijte já budu se svojí rodinkou doma, první vánoce kdy kluk z toho něco bude mít si nemůžu nechat ujít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé