titanus píše:akakolvek prekazka na zadych svetlach znizuje ich svietivost to jednoducho neukecastu uz ani nejde o to ci u vas policajtov ukecas alebo nie ale pri napr. snehovej burke rozhoduju stoniny sekundy kedy ta vodic za tebou zbada a stihne ubrzdit alebo...po buracke si mozej folie davat dole - vsak ukaze prax...taketo zasahy do svetiel, ktore znizuju ich svietovist nemaju podla mna co na aute robit a je mi dost smutno ze takychto tunerov (hlavne tych co si zoberu cieny sprej a striekaju hlava nehlava) je u nas plno
![]()
tiez som si robil "upravu" prednych svetiel sprejom ale tak aby to ani 1% nemalo vplyv na svietivost...je dost zaujimave ze na fotkach sa nejak vyhybas fotkam kde su svetla zapnutealebo su?
![]()
hlavne ziadny flame..pytal si sa na nazorpockam si na tie slubovane porovnavacie fotky...
EDTI: ale aby som bol uprimny, dizajnovo sa mi to paci
souk69 píše:;) No v tom ,,za druhé " máš sice pravdu, ale pokud za snížené viditelnosti uvidím tvá světla a následně auto na dva metry .......... Mě se to moc nelíbí, ale je to věc každého soudruha , jak své auto ,, vytuní "
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé