Mirec 19 píše:Aby som sa vyjadril presnejsie tak pri púštaní (uvolnovaní) spojky to cvakne ked sa dostane do zábehu ..apropo tak blahoželám ked vaša spojka je v poridku. No zvláštne je že dosť majitelov ceed 1,4 66kW má problém z týmto akustickým zvukom ..
jano píše:Tiez pocujem jemne cvakanie pri pustani spojky. Ale je to velmi slaby zvuk, ktory pocujem iba ked cuvam von z garaze a mam stiahnute okno. Akonahle vyjdem z garaze a zvuk sa nema od coho odrazat tak nic nepocut. Keby som nemal garaz, mozno si to ani nevsimnem. Robi to od nova. Momentalne mam najazdene 60000km a ziaden problem so spojkou ci prevodovkou.
jano píše:Podla mna je to tym ze pri zabere spojky sa scitaju vole v pohonnom ustrojenstve a trochu to cvakne.
only_one píše:mě by zajímalo co si mám přdstavit pod tím pojmem "trochu to cvakne" protože já měl pocit, že tu řešíme zvuk slyšitelný, vnímatelný a jezdnoznačný ze spojky. JEstli tu nějaký uživatel řeší nějaké nepatrné zvuky které vzniknout vždy, když se někde něco hejbe, tak to je pak na psychiatra
Beda píše:A cvaka primo spojka a nebo treba jen pedal jak se vrati na dorazMne treba na Santovi cvakne obcas brzdovy pedal, kdyz ho rychle pustim
Uživatelé procházející toto fórum: Ing.Dziwy