Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
chcem sa vas spytat. aj vam rezinuju dvere pri hlasitejsej hudbe??? ja uz neviem ako to osdstranit. a ked pritlacim na plast dvery tak to nerobi. ako nahle uvolnim plasty na dverach tak rezonuju. uz neviem co vyskusat a ako to odstranit.
no to zalezi od hudby. ale hlavne pri hlasnejsom pocuvani rezonuju. pri niektorych pesnickach mam hlasitost asi na 11. stupni hlasitosti a pocujem ako rezonuju. tak ja uz vazne neviem
Je mi jasné,že sedan tu asi moc ľudí nemá,cez to všetko by som bol rád,keby mi niekto poradil. Skúšal som tam uvolniť pár tých cvokov,ale nič sa nedialo,tak som nemal odvahu,aby som pokračoval dalej. Vloží sem niekto odkaz,kde sa dozviem viac?Mne sa nedarí nič podstatné nájsť. Ďakujem.
REAR SPEAKER (5 Doors) 1. Remove the rear seat (Refer to the Body group - rear seat). 2. Remove the rear package tray (Refer to the Body group - rear seat). 3. Remove the rear speaker (A) after removing 4 bolts. 4. Installation is the reverse of removal.
atjf022e.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 14.777 km ... Kanec klubu
Ahoj, mohol by mi niekto k veci poradiť, ako na to? Mám Rio 2012 vo výbave lx, zvuk rádia na ... budem slušný, proste hovorené slovo napríklad vôbec nepočuť. Je možné to vyriešiť výmenou repro, keď nechcem zasahovať do autorádia? Prosím o radu. ďakujem
Naposledy upravil Beda dne 06.04.2015 23:14, celkově upraveno 1
Důvod:Odstraneno duplicitni samostatne tema.
Samozrejme, prave riesim to iste. Demontujes tapec (3 skrutky + cvoky = robota na 10min), odpojis povodne repro, pripojis nove. Ja akurat cakam na kruzky pod repraky (Rio by malo mat rozmer 165/30). Mozem dodat navod ked to namontujem.
Kia Rio 1.4 CVVT (2013) Kia Cee'd 1.6 CRDi DCT (2016) Kia Optima 1.7 CRDi DCT (2016) Ford Kuga 1.5 EB 8AT (2024)
Taky jsem to řešil na Riu ub. Volba padla na MAC AUDIO MPE 2.16 dopředu a MAC AUDIO MPE 16.2 dozadu + jsem vytlumil dveře a celé jsem to doplnil aktivnim subwoofrem MAC AUDIO MAC MOBIL STREET SUB 108 A. Od ted to hraje uplně super.