Hodiny nefunkcne - vypinanie

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Hodiny nefunkcne - vypinanie

Příspěvekod duban » 12.05.2010 09:56

Zdravim Vas pani. Chchel by som Vas poziadat o radu, ak sa uz niekto s niecim takym stretol. Mam Sorento 2005 a nefunkcne hodiny na stredovom paneli. Po nastartovani sa hodiny rozsvietia, ale za par minut zhasnu. Najprv som si myslel ze nanich bude studeny spoj, tak som hodiny vybral a prespajkoval vsetky spoje, ale problem je ten isty. Prisiel som este na jednu zaujimavu vec, ze ked zapnem vyhrievanie sedaciek, tak sa hodiny opet rozsvietia (niekedy restartnute na 00:00). To plati aj ked vyhrievanie sedacky zapnem a v zapeti vypnem. Po par minutach sa hodiny opet vypnu. Neriesil uz niekto z Vas podobny problem? Diky.
duban Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Hodiny nefunkcne - vypinanie

Příspěvekod Hop » 21.01.2011 11:40

Zdravim. Stejný problém jako ty, mám i já na svém autě. Někdy mi hodiny ukazují normálně, ale když se začnou zhasínat a pomalu rozsvicovat, tak se čas začne opozďovat. Nevíte někdo co s tím?? Děkuji, Hop.
Hop Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod rspeed » 24.01.2011 22:10

... vyzera to na studeny spoj ...
Som NISMO positiv: Nissan Primera P 11C-144, 2.0 103kw
Vpripade potreby : Kia SORENTO 2.5 CRDi EX, nadstavena prevodovka
rspeed Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod dany88 » 21.02.2012 19:07

Mám ten samý problém! Nemá někdo rady? Co s tím svépomocí udělat. Nebudu jezdit do servisu. Díky.
dany88 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sorento (2005)
120000 km @ 8-11 l/100km

Příspěvekod Papo » 22.03.2012 16:07

Možno studený spoj , možno skratnutý obvod alebo nejaký naprogramovaný čip preraža..
btw : neviete či sa dá na sorento nastaviť čas PM ? napr 21:00(namiesto 9:00) .
Dakujem
Kia Sorento [2009] 2.5 Diesel , 125kW , Strieborná metalíza ,

GUNS A ROSES
Papo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod RB35 » 17.12.2012 11:34

Čauky Sorenťáci. Mám vadné hodiny na palubce v sorentu 2005. Nevíte kde bych mohl sehnat starší ,použité. dotazem na vrakovištích jsem se nikde nechytl. a za nový budíček chtějí v servisu neskutečné prachy. Předem dík za každou odpověď.
RB35 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Csaba67 » 20.12.2012 19:29

Caute sorentaci asi to bude volaka vyrobna vada. Mam ten isty problem rano za studena sa rozsvietia a potom cely den nic. Uz som rozobral ale nic som tam nezistil. Teraz mam dalsi problem so stieracmi dam packu do prvej polohy na ciklovac a stierace zastanu v hornej uvrati a tak sa to opakuje. Neviem ci ciklovac je zvlast alebo spolu s packou? Poradte ked ste sa stretly s takou zavadou. Dakujem.
Csaba67 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Elektronika