Zdravím všechny příznivce i odpůrce značky

,
četl jsem tu příspěvek o odstoupení od smlouvy. Velice mě zaujal! Ze své vlastní zkušenosti mohu napsat že pravdu mají obě strany. Jdu si koupit novou věc proto, protože počítám s tím že bude v perfektním stavu prvních několik let a že nebudu muset na něm kromě servisních prohlídek a lití paliva nic dělat. A nekupuji si jenom vůz, ale také služby ke kterým se všechny značky hrdě hlásí

dokud nedojde na lámání chleba.

. Takže služby které mají dělat buď nedělají nebo dělají s velkou neochoto

Služby některých servisů jsou velice zarážející i jejich provedení

dáte vozidlo do servisu a oni vám ho vrátí v horším stavu než v jakém jste jim ho tam dali.
Já mám třeba třetí vůz značky

pár mých osobních zkušeností, první byla nová Sportage, druhý mám nyní Magentise a nyní jsme pořídily pro přítelkyni Rio. Jsem z jižních čech, Sportage jsem zakoupil zde a mohu napsat že vozidlo bylo perfektní

, žádný problém co se týče technického i estetického stavu. Servis u prodejce kde jsem ji zakoupil na 1

. Magentise jsem zakoupil v Mostě, mám ho 18 měsíců a mohu napsat že po technické stránce také na 1

. Co se týče estetického už je to horší což mě velice s klamalo. Samé takové maličkosti ale u auta skoro za tři čtvrtě miliónu bych to nečekal. (Odlupující se barva na nárazníku, odlupující se fólie na dveřích, odlupující se stříbrná okrasná lišta z boku vozidla, odpadávající úložná schránka pod přístrojovou deskou, popraskané světlomety nebo teď na posled mi před vánoci doslova umřelo rádio) mohu vám napsat že jsem z toho docela v šoku a sklamanej

. Tohle bych čekal u bazarové ***!!!
Dobře, už se stalo a tak tu máme přeci záruční podmínky

!? Radost bohužel netrvala dlouho

! Když jsem pak viděl provedení práce tak jsem myslel že vyskočím z kůže

. Fólie na dveřích mi měnily v místě koupě vozidla, tak tam to bylo

. Ostatní mi dělali v ČB. Jezdím k prodejci co jsem koupil Sportage, ale nyní mě to připadá tak že když jsi si to nekoupil u nás tak neotravuj. Dělali mi tam okrasnou lištu, nebyl problém lišta vyměněna, ale ta práce lištu páčily o karoserii nejspíš šroubovákem, takže poškrábaná karoserie nad B sloupkem až na základ. Výměna rádia proběhla tak že jsem je upozornil ať si na to dávají pozor, dopadlo to že v přístrojové desce jsou doslova záseky od šroubováku jak když to rádio chtěli ukrást. Dovedete si představit jaké to je pro člověka který z každého kamenu má skoro infarkt a teď se musím pokaždé když jedu dívat na to jejich dílo zkázy. Proto když jsem četl příspěvek že tam pán neřeší buchance a ni škrábance na vozidle, tak mě to nadzvedlo ze židle. Nikdo nemá právo poškozovat věci nikoho jiného, ani nějakejma bochancema na parkovišti (dveřmi, košíkama a to už nemluvím o klíčích a pod.).

. Já se snažím parkovat vždy úplně mimo, aby mi právě takový hle nepoškodil vozidlo. Bohužel vždy se najde někdo kdo to dělá záměrně a tito lidé jsou na

NE KAŹDÝ BERE VŮZ JAKO SPOTŘEBNÍ VĚC!!! SPOUSTA Z NÁS MÁ VŮZ JAKO ČLENA RODINY a nikdo nám na něj peníze nedal, jsme na něj velice hrdí a chceme aby to bylo co nejdéle. Omlouvám se všem za dlouhý příspěvek, ale mám pocit že je třeba se svámy podělit o osobní zkušenost