Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Luďku, tenhle článek ani nečti, nebo si nic nekoupíš. Začínám se pomaličku ztrácet.
Když jsem psal poslední příspěvek o MWC, kde jsem připojil i tabulku s procesory, tak jsem sice zaznamenal rozdílnou technologii výroby Tegry (40nm) a Kraitu (28nm), ale úplně mi uniklo, že Krait už je Cortex A15. Takže dvoujádro v levnějším HTC One S bude rychlejší než čtyřjádro v HTC One X. Rozum nabádá, vyčkat na Tegru Wayne (quad ARM Cortex A 15), ale půl roku čekat nevydržím.
Electro droid instalujem ... zaujimaju ma tie konektory s vysvetlenim co znamenaju jednotlive piny, niekedy je pre mna lepsie mat takuto info vo vacku a nie hladat PC kde to dogooglim.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
@Jakub:Ono je to těžký,vydávat aktualizace,hlavně když k tomu má každý výrobce nějakou svoji fičuru.Kdyby se prodával jeden typ telefonu jako u jabka,to by se to aktualizovalo. Jsem zvědavý ,kdy si dá google do podmínek,že nesmí být žádné další nádstavby výrobce a zařízení bude s čistým androidem...To už by šlo stejně rychle jako u nexusů....
Mates, ted jsem Ti to sežral. Schválně jsem si apk nainstaloval a je česky, pak mi to došlo Jinak jsem na tom úplně stejně jako Ty - španělská vesnice. Než odinstaluji přiložím pár screenů, na marketu jsou anglicky.
Jak vyplývá z názvu aplikace, jedná se o tzv. černou skříňku vozidla. Aplikace umí nahrávat jízdu, pořizovat foto a má i funkci hledání zaparkovaného vozidla. Zatím se mi nepodařilo zprovoznit mapy google. Aplikace je zdarma na marketu v trialové verzi, která po krátké době vyzývá k zakoupení plné verze. Ještě loni byla ke koupi myslím za 52 Kč, teď už plnou verzi na oficiálním marketu bohužel nenajdete. Odkaz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jeon.blackbox
Shodou okolností jsem dnes četl zajímavý článek o neplacených aplikacích a jejich nárocích na baterii, kde se o Angry Birds uvádí: V případě Angry Birds se ukázalo, že pouze 20 % energie šlo na vlastní hraní hry. Nejvíc baterii zatěžuje zjišťování umístění uživatele kvůli cílení reklamy – jenom to spotřebovává 45 % energie. Hned jsem si pořídil verzi bez reklam. Celý článek: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/bezplatne-aplikace-zrychluji-vybiti-smartphonu/sc-4-a-1320060/default.aspx