Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Mám možnost jezdit i s automatem ... a něco do sebe to má, kor při jízdě po Praze ... určitě bych si ji rád vyzkoušel v provozu, už jen pro to srovnání s klasickým automatem.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 4.555 km ... Kanec klubu
Taky jsem pro klasiku ,automat me nelaka.Vyskousel jsem si to na americe chevrolet a ten treti pedal mi dost chybel ,navic jsem na krizovatce musel stat na brzde jinak to jelo dal. nebrat.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Tak to zase pozor. Klasická hydromatická samočinná převodovka je úžasná věc. Funkční a efektivní. Ale to nemá nic společnýho s dvojspojkama, poloautomatama a dalšíma nesmyslama. Klasickej automat řadí jako samet, nevadí mu změny řidičů a jízdních stylů neb si řadí stále tak jak má a pokud majitel není deviant a jednou za 50tkm sep provede řádný servis tak ta věc funguje po celou životnost auta.