Ved prave, sa cudujem, ze chalani hadali uz rano. Prve napady som mal aj ja rano, ale nechcem to unahlit. Cas mam do vecera, tak pockam ci ma este nieco nenapadne.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes ráno jsem pálil moc rychle a shořel jsem jako papír. Zítra ráno si jdu vyřídit zbrojní průkaz. Jestli to opravdu bude to, co si myslím, tak se Radku těš.
PS: Bedo, nemáš v zásobě ještě nějaké smajlíky ? Třeba s pistolí nebo puškou ?
Zřejmě autoři soutěže dospěli k názoru, že pro loňský velký úspěch hranostajích ocásků nasadí další pekelné zvíře. Taky jsem jim naskočil na Krtečka. Ale zase jsem se díky tomu dozvěděl, že mluvil jen v prvním díle o kalhotkách a v dalších dílech jen vydával zvuky, které byly pláčem Milerových vlastních dcer.