Milan 1977 píše:Nalim2 píše:Beda píše:Podobny problem jsem resil i ja, moje garaz ma vjezd ~218cm a Cee'dem jsem se tam vesel i bez sklopenych zrcatek, ale mel jsem na kazde strane vuli sotva 5cmSe Santou se tam vejdu taky, aly musim sklapet zrcatka
I já řeším dodnes podobný problém... na každé straně mám 5 cm se sklopenými zrcátky... Dřív jsem je vždy sklápěl, teď i já jsem tak trochu nějaký "líný" je sklápět...
Dobrý večer,jsem tu dnes nově přihlášený,tak ani nevím jestli vám tato zpráva vůbec dojde.Mám 12let starou felicii,kupovanou novou,jezdím průměrně do 6tis.km za rok,mám 2 malé děti a když jedeme na dovču,tak je to auto prostě malé.Z těchto důvodů,by jsme si chtěli koupit právě ceed kombi.Ale nevím,jestli s ní vůbec vjedu do garáže i se sklopenými zrcátky .Šířku vjezdu do garáže mám přesně 2m a s feldou,když nemám sklopená zrcátka mám na každou stranu cca tak 4cm.Myslíte,že se ze ceadem do garáže vejdu?
Čtu na internetu recenze na kiu ceed a vidím,že ji lidé dost často kritizují,mohu se vás zeptat,jak jste s ní vy spokojený?Děkuji Milan
Mám jednoduchý tip. Určitě si tu Kiu půjdete prohlédnout do salonu? Vezměte s sebou metr a budete mít hned přesně jasno. Já se do garáže s Ceedem SW vejdu na šířku i délu jen tak tak (taky tam dřív parkoval Favorit, před ním Škoda 1000 atd). Kritka Ceeda padá jednoznačně na lak. Takže doporučil bych prostě do toho jít ale s tím, že holt člověk musí podstupovat ty garanční prohlídky po roce nebo 20.000 km aby nepřišel o záruku. Je to sice dražší, ale zase budete mít 7 let svatej klid a pokud se něco vážně po..re tak máte záruku. Osobně jsem byl po roce na přelakování pátých dveří, když odečtu cenu garančky od ceny opravy laku, tak mi vychází, že na mně Kia vydělala asi tak 400 korun

Co se týče jiných vlastností - podvozek je tvrdší ale nic nevrže a neklepe ani po roce, spotřeba - tu si tu najdete, rozhodující je styl jízdy, v autě je hromada místa. Nechte se v tom svézt, projeďte si to, auto má výkon, uvidíte. Neznám aktuální ceny ale před rokem byl ceed SW jeden z nejlevnějších kombíků s bohatou výbavou na trhu. Tipl bych si, že vzhledem k vývoji v USA ta cena možná půjde ještě dolů.