Jezevec33 píše:@MONIKA
Neboj,na fotkách ze srazu jsi byla vidět ;-)
Tak to jsem , já sliboval, že na fotkách nebude.

Jezevec33 píše:@MONIKA
07.miki píše:mám dotaz
co je natřít lakem na nechty ?
Tony píše:normálně si to nech přestříkat v servise. mě si za to řekli 600kč. a to i s demontáži a montáži. takže ok. a vypadá to 100x lépe. koukni mi do galerie a srovnej si to sám
jakub píše:Jezevec33 píše:@MONIKA
Tak to jsem , já sliboval, že na fotkách nebude.Ale jak jsem tak koukal, tak každý účastník srazu se nakonec na nějaké fotce objevil.
Monika píše:Hmm, tak dík kámo. Nechceš se stavit na kafe? Kupuji moc dobréééé, jen se neboj. Kohnovo lepší už nikdy nepoznáš.
Tony píše:vlado ale ja neodpovidal tobe,viš? nekdo se tu ptal jestli to ma lakovat lakem na nechty nebo co? a druhy ze po nem chteli 4000kč... ja ti to neberu ze se ti to libi. ja jen rikam ze ja to mam tak a ze me to stalo tolik a ze ted to vypada tak. a ze se mi to libi vice, jinak bych si to asi nedelal ne?
minoma píše:20 minut? To by mě zajímalo ;)
Já u SW taky zkoušel oddělat zadní nárazník, ale i po odšroubování všech šroubků, co jsem kde našel se mi ho nepodařilo sundat. Nejspíš jsem nějaké šroubky nenašel.
klobi2664 píše:já bych si chtěl taky namontovat park. asistenta s displejem.Dáte mi někdo referenci na dobrý servis v Praze a tip na přístroj za rozumné peníze? Případně kolik Vás to tam celkem stálo, díky.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozin