Nazdar přátelé,
s takovým předstihem jako letos se srazy a minisrazy ještě nepřipravovaly. To je jako plánování „pětiletky“. Tak abych nezůstal pozadu a zájemci o setkání ve Zlenicích mohli předem plánovat a navíc noví zájemci aby získali více informací potřebných k rozhodnutí, zda také přijedou či nikoliv, tak jsem začal na organizaci také makat. Mám to připravené, jen to ještě učešu, aby to mělo hlavu a patu a
do konce tohoto týdne sem dám organizační pokyny. Přihlašování již nějaký den funguje, informace, které zase potřebuji já (kdo a kdy přijede, jak se stravováním apod.) si od vás vyžádám přibližně v květnu. Ale přivítal bych, kvůli celkovému přehledu, kdybyste se mohli na setkání přihlašovat byť s určitou malou mírou předpokladu možné změny, odvolání účasti. Přeci – je to stále ještě daleko, může se stát cokoliv.
Nicméně co bude hlavním programem sobotního dne našeho setkání ví dva lidé. Protože Nalim2 rád soutěží, předložil jsem mu několik indícií, jestli přijde na to, co bude tím nosným programem. Bohužel, nepřišel na to. Když jsem pak Milana „pomlouval“ u některých členů, že jako vítěz loňské soutěže na jaře absolutně zklamal, tak jsem byl ukecávaný, ať dám ty indicie i na forum. Nakonec mě ukecali. Takže přijde na základě indícií někdo na to, co bude hlavním programem na setkání v sobotu?
Indicie:
1. nějaký rok to již existuje a nějaký rok ještě bude
2. je to trochu tajuplné, romantické, nadčasové ale i reálné, pragmatické, všední
3. určitý vztah k tomu máme my leové a hrdopyšní lidé
Pozor!!!! Toto není soutěž, nikdo nic nevyhrává.