Monika píše:Bez parkovacích senzorů si svůj život představit neumím. Jediné co, tak když do někoho vrazím ze předu tak ten senzor který má asi nějaký slabý suchý zip tak vždycky spadne a visí tam jak oběšená myš v lednici
Monika píše:Bez parkovacích senzorů si svůj život představit neumím. Jediné co, tak když do někoho vrazím ze předu tak ten senzor který má asi nějaký slabý suchý zip tak vždycky spadne a visí tam jak oběšená myš v lednici
jakub píše:Monika píše:Bez parkovacích senzorů si svůj život představit neumím. Jediné co, tak když do někoho vrazím ze předu tak ten senzor který má asi nějaký slabý suchý zip tak vždycky spadne a visí tam jak oběšená myš v lednici
V Praze na Karláku jsem jednou viděl člověka, který se asi 5 minut dostával mezi dvě auta, kde byla merera asi o 20 cm větší, než jeho auto. Parkoval stylem náraz vepředu - náraz vzadu. Pak vylezl, vedle v trafice si koupil noviny a zase 5 minut stejnou metodou vyjížděl.
jakub píše:Monika píše:Bez parkovacích senzorů si svůj život představit neumím. Jediné co, tak když do někoho vrazím ze předu tak ten senzor který má asi nějaký slabý suchý zip tak vždycky spadne a visí tam jak oběšená myš v lednici
V Praze na Karláku jsem jednou viděl člověka, který se asi 5 minut dostával mezi dvě auta, kde byla merera asi o 20 cm větší, než jeho auto. Parkoval stylem náraz vepředu - náraz vzadu. Pak vylezl, vedle v trafice si koupil noviny a zase 5 minut stejnou metodou vyjížděl.
Mony píše:Znám jednoho, který parkuje v ulici před domem a je schopen nabourat 5 aut najednou při vyjíždění nebo zajíždění a další odřít. Jeho sousedé od něj raději parkují 4 metry a ten kdo to nezná a zaparkuje "normálně", tak je většinou překvapen, když přijde k autu. Tenhle člověk má auto Škoda 120, tak mu to asi moc nevadí.
snike píše:Mony píše:Znám jednoho, který parkuje v ulici před domem a je schopen nabourat 5 aut najednou při vyjíždění nebo zajíždění a další odřít. Jeho sousedé od něj raději parkují 4 metry a ten kdo to nezná a zaparkuje "normálně", tak je většinou překvapen, když přijde k autu. Tenhle člověk má auto Škoda 120, tak mu to asi moc nevadí.
Asi by chtělo aby jednou k jeho autu parkoval podobný šikula s Hummerem H1![]()
![]()
vladislav píše:snike píše:Mony píše:Znám jednoho, který parkuje v ulici před domem a je schopen nabourat 5 aut najednou při vyjíždění nebo zajíždění a další odřít. Jeho sousedé od něj raději parkují 4 metry a ten kdo to nezná a zaparkuje "normálně", tak je většinou překvapen, když přijde k autu. Tenhle člověk má auto Škoda 120, tak mu to asi moc nevadí.
Asi by chtělo aby jednou k jeho autu parkoval podobný šikula s Hummerem H1![]()
![]()
No myslím,že by to chtělo úplně něco jiného....pak už by to asi nedělal...![]()
Tony píše:ja sem si dal taky senzory neoriginalni protoze kdyz sem auto dostal tak jeste nebyly mozne. jinak jsou myslim od jablotronu a maji 4 cidla s zvukovym i grafickym zobrazenim kde udavaji vzdalenost v decimetrech od cca 2m od 0,3m + směr odkud překážka je. i s instalaci za 3500kč takže pohoda ovšem mě nasrali protože mi to nechtěli nalakovat do barvy vozu (pry to nejde, ale osobne myslim ze to ani nezkouseli), tak je mam černé. ale domluvil sem se v jinem servise a tam mi to nalakuji do 500kč. ze pry nechapou v cem je problem. tak sem zvedavy. na moji barve je to totiz jak pěst na oko...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]