Mony píše:Nemáte někdo ty originální od KII? Zajimalo by mne, zda je u nich taky displej jako to mají ty dražší od Jablotronu - jak to ma Slaveck na fotkach.
Já mám taky neoriginální ,ale trochu jiný displey.....

vladislav píše:@Mony
Nevím jestli tady někdo psal ,že má originál od KII???Já ani nevím jakou značku mám já??Ale podívám se ...Až budu mít trochu volna...Kdy ti je budou montovat....![]()
kimlo666 píše:kimlo666 píše:vladislav píše:@Mony
Nevím jestli tady někdo psal ,že má originál od KII???Já ani nevím jakou značku mám já??Ale podívám se ...Až budu mít trochu volna...Kdy ti je budou montovat....![]()
ja mám originály od KIA. keď zaradíš spiatočku tak sa ti zo zadu ozýva pípanie, ktoré sa zosilňuje čím viac ideš do zadu (teda ku prekážke). neni tam žiaden displej... akonáhle preradíš tak sa senzory a pípanie vypnú.
Mony píše:kimlo666 píše:kimlo666 píše:vladislav píše:@Mony
ja mám originály od KIA. keď zaradíš spiatočku tak sa ti zo zadu ozýva pípanie, ktoré sa zosilňuje čím viac ideš do zadu (teda ku prekážke). neni tam žiaden displej... akonáhle preradíš tak sa senzory a pípanie vypnú.
Děkuji moc, to jsem si myslela. Je to jako u škodovek.
kimlo666 píše:vladislav píše:@Mony
ja mám originály od KIA. keď zaradíš spiatočku tak sa di zo zadu ozýva pípanie, ktoré sa zosilňuje čím viac ideš do zadu (teda ku prekážke). neni tam žiaden displej... akonáhle preradíš tak sa senzory a pípanie vypnú.
Mony píše:
Tu tvou fotku už jsem viděla na začátku, právě to se mi líbí, ale nevím jak je to u těch oroginálů
hansk píše:Ještě jednou ohledně senzorů - co jsem zjišťoval, tak v návodu píší, že nesmí nic vyčuhovat za nárazník.
Já tam mám tažný zařízení, který se nedá sundat - bude to těm senzorům "vadit" v rozhledu, nebo to jde nějak udělat ???
hansk píše:Ještě jednou ohledně senzorů - co jsem zjišťoval, tak v návodu píší, že nesmí nic vyčuhovat za nárazník.
Já tam mám tažný zařízení, který se nedá sundat - bude to těm senzorům "vadit" v rozhledu, nebo to jde nějak udělat ???
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Pedris