Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod AllInOne » 09.11.2007 13:14

bans[/quote:kg5zzx5z]

Podívej není to auto za milion, určitě to ale není trabant.Mě osobně se tam nic netřepe ani nevrže, :D :D :D Pokud chceš auto co v nejkratším termínu a nečekat na zkušební jízdu zajet si do Jindřichova Hradce...Co jsem mluvil s prodejcem aut je skladem dost ;) ....Také nechápu přístup takových prodejců jako jsi uvedl... :no: :no:[/quote:kg5zzx5z]

jsme si vědom toho, že to auto není za milion a ani bych na takové auto neměl. Nemám s tím zkušenosti, jen jsem napsal co jsem viděl. Ale auto nevybírám podle tapecu ve dveřích, jen mě to zajímalo, jestli to není nějaká velká kastastrofa,která se na každém vajglu kterej přejedeš chvěje :shifty:) ;)
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod kimlo666 » 09.11.2007 19:09

zdar všetkým!
ja mám na ceedovi namontované parkovacie senzory od výroby. doteraz som ich na žiadnom aute nemal a ani mi niako nechýbali... avšak odkedy ich mám, tak som sa s nimi tak zohral, že by som ich za nič nevymenil.

môžem ich len odporučiť :wink:
kimlo666 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 09.11.2007 21:23

Prostě je to doplněk, který za to stojí a splňuje svůj účel.Tak ať slouží.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 09.11.2007 21:33

I já je mám jsem s nima spokojený fungují mně téměř všude, jen doma před barákem si pohvizdují jak chtějí.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 09.11.2007 21:35

Že by jsi měl barák na nějakém magnetickém poli?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 09.11.2007 21:36

To mě taky sem tam písknou zmateně.. :lol: :lol: Ale jak jsem už psal nechce se na ně spoléhat na 100 procent,ale jako kontrolní pomůcku ... ;-) ;-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 09.11.2007 21:41

Přesně tak to je ,máš pravdu:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 09.11.2007 22:32

To snad ani nejde na to stoprocentně spoléhat.Ale jako pomůcka dobrá.10 z 5 řidičů doporučuje. :P
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 15.11.2007 07:22

zacal som premyslat aj ja o nich a pozeral som nejake senzory a celkom slusne sa daju zohnat za cca 1300-1400sk aj s displayom...k niektorym je dodavany spec (frezovaci)neviem ci som pouzil spravne slovko, vrtak s distancnymi kruzkami na osadenie senzora.tot otazka pustili by ste sa dotoho sami alebo to vidite na servis?....teda ja osobne si seba predstavit neviem,urcite by som to dohukal a bolo by.. :mad: :evil: :evil:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 15.11.2007 08:54

No montáž stojí okolo 1000 Kč ,tak pokud nevíš přesně jak na to je lepši to nechat na servis.Já mám například vedené drátky pod obložení střechy...... :-o :-o
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod minoma » 15.11.2007 09:20

A co když někdo nedobrzdí, podívá se mi do kufru a poškodí parkovací senzory.
Vztahuje se pak havarijní pojistka i na tyto dodatečně domontované senzory?
minoma Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 15.11.2007 09:42

Vztahuje se ti na poškození i těch senzorů.pojišovák mrkne ohodnotí a sepíše.On neřeší jestli to bylo montováno z výroby nebo později jako doplněk.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 15.11.2007 10:18

vladislav píše:No montáž stojí okolo 1000 Kč ,tak pokud nevíš přesně jak na to je lepši to nechat na servis.Já mám například vedené drátky pod obložení střechy...... :-o :-o

tak to je celkom dopoho cena ..dik
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod minoma » 15.11.2007 10:51

Anonym píše:Vztahuje se ti na poškození i těch senzorů.pojišovák mrkne ohodnotí a sepíše.On neřeší jestli to bylo montováno z výroby nebo později jako doplněk.

Super díky, takže se to dá asi vztáhnout i na další doplňky, jako třeba gumové lišty, spoilery apod.
minoma Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod andyf » 15.11.2007 11:33

minoma píše:
Anonym píše:Vztahuje se ti na poškození i těch senzorů.pojišovák mrkne ohodnotí a sepíše.On neřeší jestli to bylo montováno z výroby nebo později jako doplněk.

Super díky, takže se to dá asi vztáhnout i na další doplňky, jako třeba gumové lišty, spoilery apod.

No to je mozna na samostatne tema. Rozhodne je lepsi si tyhle veci trochu pohlidat. Kdyz me strejchla dodavka do pravejch zadnich dveri, (mela jen lak na narazniku a ja promackly dvere 10 cm) tak jsem zajel primo do pojistovny aby si to ofotili. Jenze jsem si to nepohlidal a oni napocitali jen ty dvere. Me nenapadlo (narozdil pozdeji od meho otce) podivat se taky pod auto. A tam se ten naraz bohuzel projevil taky. Takze nespolehejte na pojistovaka, prohlednete si to sami a trvejte na zapsani vseho. Problem take byl, ze jsem to nedaval do servisu, takze jsme pak vlastne dostali slozenkou penize spocitane tabulkove pojistovnou.. Coz by bylo stejne, ale servis lepe pozna skutecne poskozene dily...
Kia cee'd SW (2008) - 2.0L / nafta / 103kW / D4EA
andyf Muž
Uživatel fóra

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion