zdar,
možno sa to tu niekde rišilo, ale nenašiel som to. Blíži sa mi termín druhej garančky a uvažujem, že si kúpim olej sám. zostal by som pri shell... Ale viete mi poradiť ktorý olej je ideálny pre moje auto? mám ceeda 2 roky a nabehaných niečo menej ako 50 000 km...či je lepšie 5w-30, alebo skôr 40... A ktorý presne tam lejú v servisoch?
vopred dík za každú radu, prípadne linky.

Sice nema na nadobe uvedeno, ze splnuje B4, ale v jejich popisu ano, takze hadam, ze pouzit by mel jit i na 1.6CRDi
 Sice nema na nadobe uvedeno, ze splnuje B4, ale v jejich popisu ano, takze hadam, ze pouzit by mel jit i na 1.6CRDi  
 , nastavíš si svoj typ , ale nějak nerozlišují s fitrem, nebo bez něj
 , nastavíš si svoj typ , ale nějak nerozlišují s fitrem, nebo bez něj 

ceed 1.6crdi 85kw ,ale vcera mi svagr rikal ,ze pry tam mam i katalizator.Ja mu na to ,ze katalizator ma benzin ne nafta.Jenze on je karosar a dela pripravu pro lak, tak by se v tom mel vyznat.Bylo nam zhnilo v tom mrazu vlest pod auto.Tak by me zajimalo kdo ma pravdu.
  ceed 1.6crdi 85kw ,ale vcera mi svagr rikal ,ze pry tam mam i katalizator.Ja mu na to ,ze katalizator ma benzin ne nafta.Jenze on je karosar a dela pripravu pro lak, tak by se v tom mel vyznat.Bylo nam zhnilo v tom mrazu vlest pod auto.Tak by me zajimalo kdo ma pravdu.