vhaic píše:ne

dr.krtek píše:kufr je jasně blbost, já ho mám prostě pod sedadlem spolujezdce, nevadí tam, ani se při jízdě nemá tendenci pohybovat.
libra píše:dr.krtek píše:kufr je jasně blbost, já ho mám prostě pod sedadlem spolujezdce, nevadí tam, ani se při jízdě nemá tendenci pohybovat.
A rozmyslal si aj nad tym, ze co to spravi pri havarii ? Alebo nebodaj pri prevrateni ?
Ked ti zacne po kabine lietat 1 KG tazky kovovy predmet, tak to by som nechcel byt pri tom..
Ja som jednoznacne za ten nazor, ze v kabine by nemal byt nic, len max. 5 priputanych pasazierov...
Aj mobil, pero , dazdnik, flase,... vsetko ukladat do uzatvaratelnych skriniek...V ziadnom pripade nie len tak pohodene..
Velke plus je mat auto v prevedeni N1 - pevne oddeleny kufor od cestujucich...
Jenda píše:Myslím že to není špatná věc ve starým autě jsem ho taky vozil ono je určitě lepší mít ho a nepotřebovat než nemít a potřebovat
Jatiež mam kilovy ,praškovy a vozim ho tiež v kufru,ale roznia sa nazory na umiestnenie hasiaceho pristroja,no neviem.ahoj.jakub píše:Jednou z doporučovaných položek výbavy je hasící přístroj. Vozíte ho s sebou v autě ? Já jsem si tam dal alespoň 1kg práškový, vešel se do kufru do boční přihrádky. Člověk nikdy neví, co se může stát a hasicí přístroj se může hodit. Ale doufám, že ho budu vozit jen na ozdobu.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé