Vážení kolegové, jako nový (ale přitom už dost starý) vás všechny zdravím.
Otevřel jsem toto téma, přestože se na tuto otázku tady již narazilo, ale nikdy se nedošlo k žádnému použitelnému závěru. Pokud jsem se přehlídnul, tak se omlouvám a prosím admina, aby toto téma smáznul.
Jde mi o to, že jsem u ceeda nepřišel na žádnou možnost

, kam přidělat LEDky pro denní svícení. Snažil jsem se to konzultovat v několika značkových servisech, ale bez úspěchu. Všude mi řekli, že to nedělají.
Přišel jsem jen na jedinou variantu (byla tady už také zmíněna) a to, že bych vyměnil mlhovky za kulaté LED svítilny, např. zde
http://www.fatomas.cz/cs/katalog-produk ... i-sviceni/. Je to jen můj osobní názor, ale mlhovky jsem za dva roky ježdění se ceedem použil 2x a to spíš proto, že na voze jsou. V této souvislosti jsem byl upozorněn, že pokud jsou mlhovky zapsané ve velkém techničáku, tak že by mohl být problém na technické. Já je tam zapsané nemám a nepamatuji si, že by nějaké moje auto (bylo jich 12) tento zápis mělo.
Takže můj dotaz. Myslíte si, že se dá vymyslet nějaká schůdná varianta pro zabudování LED na denní svícení?
Děkuji adminovi za zásah, přece jen jsem se přehlídnul. No, na poprvé jsem se zrovna dobře neuvedl. Holt stáří. Pilot Čkalov.edit snike: přesunuto do již existujícho tématu